Hjemmesyltede rødløg

2021-09-30

Lækre hjemmesyltede rødløg perfekte som tilbehør til enhver ret, i en salat eller oven på en rugbrød. 

Ingredienser

  • 2 rødløg
  • 1,5 dl sukker
  • 2 dl eddike
  • Saft fra 1 citron
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Skær løgene i tynde skiver (skær dem eventuelt over på midten, afhængig af hvilken størrelse der ønskes). Læg derefter løgene i et sylteglas og stil det p en bordskåner. 
  2. Pres saften fra citronen og held det over i sylteglasset.
  3. Kom eddike og sukker i en gryde hvor det varmes op til det bobler. Lad det boble til sukkeret er smeltet og held det derefter over i sylteglasset. 
  4. Tilsæt herefter lidt salt og peber.

  5. Efter cirka 2-3 timer er løgene klar til at blive spist. De kan holde sig i køleskabet i et par ugers tid.


Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang