Hjemmesyltede rødløg
2021-09-30
Lækre hjemmesyltede rødløg perfekte som tilbehør til enhver ret, i en salat eller oven på en rugbrød.
Ingredienser
- 2 rødløg
- 1,5 dl sukker
- 2 dl eddike
- Saft fra 1 citron
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Skær løgene i tynde skiver (skær dem eventuelt over på midten, afhængig af hvilken størrelse der ønskes). Læg derefter løgene i et sylteglas og stil det p en bordskåner.
- Pres saften fra citronen og held det over i sylteglasset.
- Kom eddike og sukker i en gryde hvor det varmes op til det bobler. Lad det boble til sukkeret er smeltet og held det derefter over i sylteglasset.
- Tilsæt herefter lidt salt og peber.
Efter cirka 2-3 timer er løgene klar til at blive spist. De kan holde sig i køleskabet i et par ugers tid.